گز کامل ترین و سالم ترین منبع تامین انرژی برای مصرف کننده آن است. در ساخت گز از هیچ ماده نگهدارنده و افزودنی های خوراکی استفاده نشده است بنا بر این می توان با اطمینان خاطر آن را مصرف نمود . در تولید گز علاوه بر عصاره گیاهی انگبین از مواد مغذی دیگری شامل : ترنجبین ، عسل ، مغز پسته و بادام و سفیده تخم مرغ استفاده می شود که ارزش غذایی و کالری بالایی دارند.

به طور معمول برای تهیه گز از برخی انگبین ها، سفیده تخم مرغ، شکر، برخی عرقیات (گلاب، عرق بیدمشک و…) و انواعی از مغزها استفاده می شود.

گز درمانگر است ، مقوی معده کبد و کلیه هاست. باعث لینت مزاج شده (یبوست را بر طرف می کند) و به دفع صفرا کمک می کند. تب بر خوبی بوده و خارش بدن را رفع می کند.